Bizden Haberler

Özel Anadolu'dan KEAH'a ziyaret: Hastane kardeşliği

Özel Kastamonu Anadolu Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Recep Dinler, Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Mustafa Balcı, ilimizde pandemi sürecinde başarılı çalışmalara imza atan Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesi (KEAH) Başhekimi hemşehrimiz Prof. Dr. Zafer Ergül’ü makamında ziyaret etti.

Yönetim Kurulu Başkanı Recep Dinler, Özel Kastamonu Anadolu Hastanesi olarak Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne bundan önce olduğu gibi bundan sonrada ellerinden gelen her türlü desteği vermeye hazır olduklarını ifade ederek, “Pandemi sürecini sağlık kuruluşları olarak birbirimize destek vererek atlatacağız. Ancak vatandaşlarımız da şu günlerde uyarılara ve tedbirlere her zamankinden daha fazla özen göstermeli ve pandemiyle mücadele eden sağlık çalışanlarımızın omuzlarındaki yükü hafifletmeli. Sayın Başhekimin şahsında pandemi sürecinde hayatlarını ortaya koyarak, canla başla çalışan tüm sağlık çalışanlarına ve hastane personeline teşekkür ediyorum. Hayatlarını kaybeden sağlık çalışanlarına Allah’tan rahmet, kederli ailelerine sabır ve başsağlığı diliyorum. Ayrıca sahada koronavirüsün yayılımını önlemek için yoğun mesai harcayan, koronavirüslü hastalarla direk temasta olan sağlık çalışanlarına da minnettarım” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Zafer Ergül ise, Özel Kastamonu Anadolu Hastanesi’nin ilimizin sağlık yükünü omuzlayan önemli bir sağlık kuruluşu olduğunu ifade ederek, “Hepimiz Kastamonu için hizmet ediyoruz. İlimizin kardeş sağlık kuruluşu Özel Kastamonu Anadolu Hastanesi ile zaman zaman koordineli çalışmalarımız oluyor. Pandemi sürecinde de Anadolu Hastanesi önemli ölçüde ilimizin sağlık yükünü omuzladı. İyi ki varsınız. Hastanemiz pandemiyle mücadele de yoğun mesai içerisinde. Vatandaşlarımızdan ricamız maske, hijyen ve sosyal mesafeye her zamankinden daha fazla uymalarıdır” ifadelerini kullanarak ziyaret için teşekkür etti.

(Haber: Mustafa Balcı)

Paylaş :