Bizden Haberler

Anadolu Hastanesi’nden Dr. Fatma Akyel’e geçmiş olsun ziyareti

Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesi hekimlerinden, Dahiliye Uzmanı Dr. Öğretim Üyesi Fatma Akyel geçtiğimiz hafta dahiliye polikliniğinde hastalarını muayene ettiği esnada, poliklinik odasında bir hasta yakını tarafından şiddete maruz kalmıştı.

Özel Kastamonu Anadolu Hastanesi dahiliye doktorları Uzm. Dr. Handan Doyum, Uzm. Dr. Ertan Şahbat, Uzm. Dr. Ahmet Ergin, Özel Kastamonu Anadolu Hastanesi Başhekimi Nöroloji Uzm. Dr. Zeki Esat Öztürk, Basın ve Halkla İlişkiler Danışmanı Mustafa Balcı, hasta yakını tarafından şiddet gören Dahiliye Uzmanı Dr. Fatma Akyel’e geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

Dr. Akyel’den sağlık durumu hakkında bilgi alan Özel Kastamonu Anadolu Hastanesi doktorları, “Dahiliye Uzmanı Dr. Öğretim Üyesi Fatma Akyel’e ve diğer sağlık çalışanlarına yapılan saldırıları şiddetle kınıyoruz. Sadece pandemi döneminde değil, her zaman canla başla çalışan, hayatlarını ortaya koyan hekimlere yapılan saldırılar asla kabul edilemez. Her alanda şiddetin karşısında olduğumuzu, bu tür çirkin olayların bir benzerinin bir daha asla tekrarlanmamasını temenni ediyor, doktor arkadaşımız Uzm. Dr. Fatma Akyel’e geçmiş olsun dileklerimizi sunuyoruz. Ayrıca sağlıkta şiddete karşı hem hukuki, hem de diğer alanlarda gerekli önlemlerin biran önce alınmasını arzu ediyoruz. Vatandaşlarımızı, toplumumuzu, hele hele bu dönemde pandemi yükünün bu kadar ağır olduğu bir dönemde, sağlık çalışanlarının yanında bulunmaya davet ediyoruz. Umarız ilimizde yaşanan bu üzücü olay son olur” ifadelerini kullandılar.

Dahiliye Uzmanı Dr. Öğretim Üyesi Fatma Akyel ise, konunun adliyede olduğunu, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, doktor arkadaşlarına teşekkür etti.

(Haber: Mustafa Balcı)

Paylaş :